Bomen omzagen

Bomen omzagen door ervaren, vakbekwame specialisten.

Bomen kappen

Bomen kappen, ook wel bomen omzagen genoemd, is specialistisch werk dat u vanuit voornamelijk het veiligheidsoogpunt het beste aan een ervaren bos- en boomverzorger kunt overlaten. Bij Wigink Bos- & Boomverzorging werkt uitsluitend gespecialiseerd en goed opgeleid personeel. Wij zijn al meer dan 37 jaar werkzaam in de bosbouw en hebben ruime ervaring opgedaan met het bomen kappen in bosverband of bomen omzagen op gevaarlijke en/of moeilijke plaatsen. Of het nu bomen langs drukke verkeerswegen zijn of bomen in lastige hoeken van een achtertuin: onze passie is om u in de meest uiteenlopende situaties te helpen met het omzagen van bomen.

Werkwijze bomen kappen

In iedere situatie gaan medewerkers van Wigink Bos- & Boomverzorging als volgt ter werk:

  • Voorbereiding: de gehele situatie wordt goed in kaart gebracht. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar de om te zagen bomen, maar ook naar de directe omgeving. Veiligheid voor, tijdens en na de ingreep staat bij ons centraal.
  • Uitvoering: in veel situaties werkt Wigink Bos- & Boomverzorging met een MKG-kraan. Deze professionele zaagkraan maakt dat wij uiteenlopende soorten en maten bomen op een veilige, vakkundige en tegen een vriendelijke prijs voor u kunnen omzagen.
  • Oplevering: Wigink Bos- & Boomverzorging zorgt er tot slot voor dat de locatie schoon opgeleverd wordt. Desgewenst kunnen wij boomstronken verwijderen met een professionele stobbenfrees, zodat u de vrijgekomen plek weer kunt inplanten.

Rooien op moeilijk bereikbare plaatsen

Ook voor bomen omzagen op plaatsen waar de hoogwerker niet kan komen, kunt u terecht bij Wigink Bos- & Boomverzorging. Een aantal van onze vaste medewerkers zijn ervaren treeworkers. Zij hebben de benodigde cursussen gevolgd om veilig omhoog te klimmen en van daaruit te beginnen met het rooien van bomen.

Houten producten van gekapte bomen

Het hout van de bomen die we vellen blijft niet onbenut. Van de hoeveelheid vrijgekomen hout wordt een groot deel verkocht aan bedrijven uit de zaag- en spaanplaatindustrie. Wigink Hooibergen & Gebinten vervaardigt van gerooide bomen en aangekocht rondhout, landelijke houten hekwerken en oerdegelijke tafels en banken. Ook bouwen we houten gebinten voor schuren, priëlen, serres en hooibergen. Heeft u zelf een mooi ontwerp in gedachten? Wigink Hooibergen & Gebinten vervaardigt ook maatwerk houten producten. Stuur ons uw schets, en wij gaan er mee aan de slag!

Neem bij vragen contact op

Heeft u nog vragen over bomen omzagen, dan kunt u contact opnemen met Wigink Bos- & Boomverzorging via het contactformulier of telefonisch op 0548-363883.

N

Meer dan 37 jaar ervaring in bosbouw

N

Gespecialiseerd in authentieke landelijke eiken producten

N

Wij bouwen bijna alles in onze eigen ambachtelijke timmerwerkplaats

N

Specialist in maatwerk projecten en constructies; van idee tot en met realisatie

Contactgegevens

Adres: Maneschijnsweg 20B
Postcode: 7451 LK Holten
Telefoon: 0548 - 363883
Email: richard@wigink.nl
Email: cyriel@wigink.nl  
IBAN
: NL 14 INGB 0008220033
K.V.K: 73335436

Openingstijden

Maandag: 07:30 - 16:30
Dinsdag: 07:30 - 16:30
Woensdag: 07:30 - 16:30
Donderdag: 07:30 - 16:30
Vrijdag: 07:30 - 16:30
Zaterdag: 09:00 - 12:00
Zondag: Gesloten

 

Bomen kappen 3
Bomen kappen 4
Bomen kappen 5
Bomen kappen 6

Op onze werkzaamheden zijn de Algemene voorwaarden van het SKBNL van toepassing.
Voor meer info, zie: www.skbnl.nl