Bomen kappen of snoeien?

Bomen kappen of snoeien door ervaren treeworkers.

Bomen kappen of snoeien?

Uw tuin of bosperceel vraagt het nodige onderhoud om in topconditie te blijven. Het kappen of snoeien van bomen is niet enkel vanuit veiligheidsoverwegingen belangrijk, maar stimuleert ook de gezondheid van een boom. Zo kan stormschade zorgen voor zware beschadigingen aan een boom en vormen ‘dood hout’ of te zware takken een rechtstreeks gevaar. Richard Wigink Holten is specialist in het snoeien, verwijderen of kappen van bomen. Zelfs op de meest onbereikbare plaatsen kunnen wij u helpen met het kappen, snoeien of verwijderen van bomen.

Werkwijze boomonderhoud

Als het maar enigszins mogelijk is, zet  Wigink Bos- & Boomverzorging voor het snoeien of kappen van bomen een hoogwerker of rupshoogwerker in. Met dit materieel kunnen we vrijwel overal komen. Op plaatsen die zelfs voor de rupshoogwerker niet bereikbaar zijn, snoeien we de bomen door erin te klimmen. Wigink Bos- & Boomverzorging kan op deze wijze de meest uiteenlopende soorten en afmetingen snoeien. Ook op moeilijk toegankelijke plekken is het voor Wigink Bos- & Boomverzorging mogelijk u te helpen. Hiermee onderscheiden wij ons in de markt als vakspecialist. Indien nodig zwachtelen we de bomen na het snoeien in met jute om zonnebrand te voorkomen.

Veilig bomen kappen en snoeien

Vertrekpunt in onze werkwijze is dat alles op een veilige en verantwoorde wijze uitgevoerd dient te worden. Zo heeft al het personeel dat bij Wigink Bos- & Boomverzorging werkt naast de VCA-certificatie, ook het diploma “Veilig werken langs de weg” behaald. Ook de cursus “Veilig werken met de hoogwerker” heeft iedereen met succes gevolgd. Een aantal van onze vaste medewerkers heeft de cursussen gevolgd die nodig zijn om veilig in bomen te klimmen en op die manier te snoeien.

Kosten boomonderhoud?

De kosten voor het kappen, snoeien of verwijderen van een boom is afhankelijk van een aantal zaken. Zo is de staat van het object belangrijk, maar ook de exacte locatie, hoeveelheid en mate van onderhoud van belang. Wigink Bos- & Boomverzorging stelt voor iedere aanvraag geheel vrijblijvend een passende offerte op. Heeft u nog vragen over bomen snoeien, of wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen? Neem dan gauw contact op met Wigink Bos- & Boomverzorging via het contactformulier of telefonisch op 0548-363883.

N

Meer dan 37 jaar ervaring in bosbouw

N

Gespecialiseerd in authentieke landelijke eiken producten

N

Wij bouwen bijna alles in onze eigen ambachtelijke timmerwerkplaats

N

Specialist in maatwerk projecten en constructies; van idee tot en met realisatie

Contactgegevens

Adres: Maneschijnsweg 20B
Postcode: 7451 LK Holten
Telefoon: 0548 - 363883
Email: richard@wigink.nl
Email: cyriel@wigink.nl  
IBAN
: NL 14 INGB 0008220033
K.V.K: 73335436

Openingstijden

Maandag: 07:30 - 16:30
Dinsdag: 07:30 - 16:30
Woensdag: 07:30 - 16:30
Donderdag: 07:30 - 16:30
Vrijdag: 07:30 - 16:30
Zaterdag: 09:00 - 12:00
Zondag: Gesloten

 

Bomen snoeien 3
Bomen snoeien 4
Bomen snoeien 5
Bomen snoeien 6

Op onze werkzaamheden zijn de Algemene voorwaarden van het SKBNL van toepassing.
Voor meer info, zie: www.skbnl.nl