Bomen snoeien

Met behulp van hoogwerkers en/of ETW’ers die klimmen

Bomen kappen of snoeien?

Het onderhoud van uw tuin of bosperceel is essentieel om de conditie ervan te behouden en te verbeteren. Het kappen of snoeien van bomen is niet alleen belangrijk uit veiligheidsperspectief, maar draagt ook bij aan de gezondheid en groei van de bomen. Door regelmatig onderhoud kunnen ziekten en plagen worden voorkomen, en wordt de natuurlijke vorm en kracht van de boom ondersteund. Stormschade kan bijvoorbeeld zware beschadigingen veroorzaken, en ‘dood hout’ of te zware takken vormen een direct gevaar voor mensen en eigendommen. Bij Wigink Bos- & Boomverzorging zijn we gespecialiseerd in het snoeien, verwijderen of kappen van bomen. Zelfs op de meest ontoegankelijke plaatsen kunnen wij u hierbij helpen, dankzij onze ervaring en geavanceerde technieken. Of het nu gaat om grote bomen in uw tuin of een compleet bosperceel, wij bieden maatwerkoplossingen voor elke situatie. Onze deskundige medewerkers zorgen ervoor dat uw bomen in optimale conditie blijven, zodat u kunt genieten van een veilige en gezonde omgeving

Werkwijze boomonderhoud

Wigink Bos- & Boomverzorging maakt gebruik van hoogwerkers of rupshoogwerkers voor het snoeien of kappen van bomen, waar mogelijk. Met deze geavanceerde apparatuur kunnen we vrijwel overal komen, zelfs in de meest uitdagende omgevingen. Op plaatsen die zelfs voor de rupshoogwerker niet bereikbaar zijn, snoeien we de bomen door erin te klimmen. Deze klimtechniek stelt ons in staat om op elke locatie effectief te werken, ongeacht de complexiteit of hoogte van de bomen. Wigink Bos- & Boomverzorging kan op deze wijze de meest uiteenlopende soorten en afmetingen bomen snoeien en onderhouden. Ook op moeilijk toegankelijke plekken is het voor ons mogelijk u te helpen, dankzij onze ervaring en expertise in boomverzorging. Hiermee onderscheiden wij ons in de markt als vakspecialist. We werken volgens de richtlijnen van VCA om de veiligheid van onze medewerkers en uw eigendommen te waarborgen. Bovendien zwachtelen we, indien nodig, de beukenbomen na het snoeien in met jute om zonnebrand te voorkomen, wat een extra zorg is voor de gezondheid van de bomen. Onze werkwijze garandeert dat uw bomen veilig, gezond en esthetisch aantrekkelijk blijven.

“Veiligheid en vakmanschap. Het zijn de uitgangspunten waarmee wij voor ieder vraagstuk een passende, duurzame oplossing garanderen.”

Richard-2

Richard Wigink
Oprichter en eigenaar sinds 1987

Foto’s van bomen snoeien

Wilt u meer weten?

Heeft u vragen over onze bos- & boomverzorging en bent u op zoek naar passend advies? Neem vrijblijvend contact op en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw vraag te beantwoorden.

Neem contact op met Richard Wigink of vul ons contactformulier in.

Klanten aan het woord

Super ervaring van A-Z. Goed contact, duidelijk, afspraak = afspraak, kortom een prettig bedrijf om mee samen te werken! Lees verder...

Van de Pol Tuinen

Uitstekend werk verricht en vriendelijk en vakbekwaam personeel. Lees verder...

Jan Gehring

Uitstekend, heldere offerte en correcte uitvoering. Lees verder...

R. Pruijsers

Diensten boomverzorging