Palen

Stijlvolle en robuust eiken palen als decoratie of afscheiding

Uniek meubelstuk in uw woning

Bij Wigink Bos- & Boomverzorging bieden we een uitgebreid assortiment van hoogwaardige houten palen aan, perfect voor diverse toepassingen. Onze gekloofde eiken palen zijn ideaal voor een robuuste en natuurlijke uitstraling in elke buitenruimte. Deze palen zijn met zorg geselecteerd en gespleten om hun duurzaamheid en esthetische waarde te behouden. Naast de gekloofde eiken palen, hebben we ook rog eiken palen die bekend staan om hun sterkte en lange levensduur. Deze palen zijn bijzonder geschikt voor constructies die blootgesteld worden aan zware belasting en weersomstandigheden.

Hoogwaardig afgewerkt

Daarnaast bieden wij wallaby palen en geschuurde robinia stammen aan, die beide unieke eigenschappen hebben. Wallaby palen zijn speciaal ontworpen voor hun veelzijdigheid en esthetische aantrekkingskracht, ideaal voor zowel functionele als decoratieve doeleinden. Onze geschuurde robinia stammen onderscheiden zich door hun natuurlijke weerstand tegen rot en insecten, waardoor ze een goede keuze zijn voor duurzame buitenprojecten. Bij Wigink garanderen wij dat al onze producten van de hoogste kwaliteit zijn en met respect voor de natuur worden geproduceerd, zodat u verzekerd bent van een milieuvriendelijke en duurzame oplossing.

“Stijlvolle en robuust eiken palen als decoratie of afscheiding koop je bij Wigink Bos- & Boomverzorging”

Richard-2

Richard Wigink
Oprichter en eigenaar sinds 1987

Foto’s palen

Wilt u meer weten?

Heeft u vragen over onze bos- & boomverzorging en bent u op zoek naar passend advies? Neem vrijblijvend contact op en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw vraag te beantwoorden.

Neem contact op met Richard Wigink of vul ons contactformulier in.

Klanten aan het woord

Super ervaring van A-Z. Goed contact, duidelijk, afspraak = afspraak, kortom een prettig bedrijf om mee samen te werken! Lees verder...

Van de Pol Tuinen

Uitstekend werk verricht en vriendelijk en vakbekwaam personeel. Lees verder...

Jan Gehring

Uitstekend, heldere offerte en correcte uitvoering. Lees verder...

R. Pruijsers

Assortiment houtproducten