Unieke houten meubelen

Wigink Bos en Boomverzorging is marktleider in bos- en boomverzorging en in het vervaardigen van producten van de houtstromen uit deze duurzame bossen. Naast de bekende gebinten en hooibergen, komt Wigink Bos en Boomverzorging met een nieuw product: Unieke houten meubelen. Bekijk hier alle verkrijgbare meubelen:

Balkhout dat niet geschikt is om te gebruiken als constructiehout door noesten en knoesten, willen wij graag een goede bestemming geven. Als meubel komt dit hout echt volledig tot zijn recht. Door de industriële look, de noesten en de knoesten wordt elk meubel uniek. Volgens ons bestaat ‘resthout’ niet. Wij willen elk stuk hout een goede bestemming geven.

Ons hout komt alleen uit goed beheerde bossen. We beschikken over het FSC- en PEFC-keurmerk. Wij weten in meer dan 80% de herkomst van de boom, doordat er een korte keten is en we alles zelf verzorgen. Van de verzorging van het bos, tot het kappen en uiteindelijk het verwerken.

Maatwerk, inspiratie, creativiteit, kwaliteit en originaliteit zijn voor ons belangrijke waarden die terugkomen in onze meubelen. Het doorleven van deze waarden maakt dat wij in staat zijn om op ieder vraagstuk een passende oplossing te bedenken. Dit maakt ons veelzijdige bedrijf tot wat het is; uniek in haar soort en met respect voor mens en natuur. En dat al voor meer dan 35 jaar.

Werkelijk ieder stuk hout is uniek, waarmee je altijd een meubel helemaal naar je eigen smaak in je huis hebt staan. Wij vinden het ontzettend belangrijk om zuinig te zijn op ons hout. Door het te verwerken tot een meubel geven wij het een duurzaam bestaan. Wij hebben écht liefde voor hout en daarom willen we geen enkel stuk hout weggooien. Hoe mooi is het dan dat we mensen blij kunnen maken met zo’n mooi uniek product?!

Elk houten meubel kent een eigen kleur, afmeting en speciale eigenschappen zoals de noesten en knoesten. Het meubel bestaat uit balkhout met daaronder twee stalen ijzers.
Interesse in een meubel? Bij ons kan je zelf het hout, de eigenschappen en de kleur uitzoeken dat gebruikt gaat worden voor het meubel. Alle varianten houten meubels zijn bij ons te verkrijgen; Een ronde balk of juist plat, rood of grijs, met of zonder noesten en knoesten; Kom vrijblijvend langs en laat je inspireren door dit geweldige product!

VOEL JE WELKOM IN HOLTEN BIJ WIGINK BOS EN BOOMVERZORGING!