Overkapping / tuinhuis / buitenverblijf

Robuuste, landelijke houten overkappingen en gebouwen.

Houten buitenverblijven

Een nieuw houten buitenverblijf mag natuurlijk niet botsen met de overige gebouwen op het erf. Wigink Hooibergen & Gebinten is gespecialiseerd in het bouwen van houten overkappingen, tuinhuizen en schuren met een oude look & feel. Voor praktisch iedere situatie heeft Wigink Hooibergen & Gebinten een oplossing.

Houten overkappingen met oude look

De oude look van onze houten buitenverblijven uit zich in de eerste plaats door het gebruik van het hout van de inlandse eik. Wigink Hooibergen & Gebinten bouwt uitsluitend met inlands eiken, lariks en douglas. Verder zijn onze vakmannen gespecialiseerd in oorspronkelijke verbindingen zoals pen-en-gatverbindingen, ankerbalken en slobgatverbindingen. Het inlandse hout met karakteristieke droogtescheuren en de klassieke verbindingen geven een echte authentieke uitstraling aan onze houten overkappingen.

Maatwerk is ons specialisme

Het op maat maken van een houten buitenverblijf of tuinhuis is geen enkel probleem voor Wigink Hooibergen & Gebinten. Maatwerk is juist ons specialisme en geeft ons waanzinnig veel energie! Indien u overweegt een houten buitenverblijf te willen kopen, dan is ons advies om eens geheel vrijblijvend een afspraak te maken voor een werkplaatsbezoek. Het zal u het goede gevoel opleveren wat doorslaggevend is bij het realiseren van een object naar uw wens. Uiteraard kunt u, indien u beschikt over een schets en eventueel beeldmateriaal, ook per mail contact met ons opnemen.

Uw idee krijgt na het eerste bezoek en/of contact aan/met ons bedrijf gestalte in een ruwe schets met bijbehorende prijsindicatie. Heeft u eenmaal het juiste beeld en gevoel bij het eindresultaat, dan volgt de definitieve bouwtekening en wordt het productieproces gestart. Het transport en montage verzorgen wij eveneens voor u.

Centraal in onze werkwijze staat het meedenken en adviseren van de klant. Wij stellen al onze creativiteit en vakmanschap ter beschikking aan uw project. Samen gaan we voor het mooist denkbare resultaat.

Neem bij vragen contact op

Heeft u nog vragen over de bouw van een houten buitenverblijf of ontvangt u graag een prijsindicatie voor het leveren van een bouwpakket? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek. Vul het contactformulier in of neem telefonisch contact op. Ons telefoonnummer is 0548-363883.

N

Meer dan 20 jaar ervaring in bosbouw

N

Gespecialiseerd in authentieke landelijke eiken producten

N

Wij bouwen bijna alles in onze eigen ambachtelijke timmerwerkplaats

N

Specialist in maatwerk projecten en constructies; van idee tot en met realisatie

Contactgegevens

Adres: Maneschijnsweg 20B
Postcode: 7451 LK Holten
Telefoon: 0548 - 363883
Email: richard@wigink.nl
Email: cyriel@wigink.nl  
IBAN
: NL 14 INGB 0008220033
K.V.K: 73335436

Openingstijden

Maandag: 07:30 - 16:30
Dinsdag: 07:30 - 16:30
Woensdag: 07:30 - 16:30
Donderdag: 07:30 - 16:30
Vrijdag: 07:30 - 16:30
Zaterdag: 09:00 - 12:00
Zondag: Gesloten

 

Overkappingen 2
Overkappingen 3
Overkappingen 4
Overkappingen 5

Op onze werkzaamheden zijn de Algemene voorwaarden van het SKBNL van toepassing.
Voor meer info, zie: www.skbnl.nl