Overige producten

Bij Wigink Hooibergen & Gebinten wordt doorlopend geëxperimenteerd met het bedenken en uitwerken van creatieve bos- en houtproducten. Op deze pagina treft u een aantal maatwerkproducten die wij in opdracht van klanten hebben uitgevoerd. Deze

Niet gevonden wat u zocht?

Heeft u op onze website niet gevonden wat u zocht? Of, heeft u een idee opgedaan op bijvoorbeeld Pinterest maar u weet niet of wij dit kunnen maken? Neem dan gerust contact met ons op. Wigink Hooibergen & Gebinten is gespecialiseerd in het bedenken en realiseren van uiteenlopende bos- en houtproducten. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Houten hooiruif;
  • Eiken sokkels;
  • Houtsnippers;
  • Brandhout;

“Niets is te gek” is een uitspraak die regelmatig over onze lippen glijdt. Waarom? Wij zijn gepassioneerde bosbouwers. Mensen met een hart voor de natuur én voor het bedenken en maken van de mooiste producten, uiteraard van hout. Wij doen niets liever dan van grote stukken hout prachtproducten maken. Onze creativiteit maakt dat wij maken wat u zich in gedachten voorstelt.

Bezoek ons bedrijf

Schroom niet om contact met ons op te nemen. Daag ons uit en laat ons samen met u uw gewenste product bedenken en produceren. Dit kan per e-mail en per telefoon, maar ook door een bezoekje te brengen aan onze werkplaats in Holten. Onze jarenlange ervaring leert dat hier de mooiste en prachtigste producten ontstaan.

Neem contact op!