Hekwerken

Oerdegelijke eiken houten omheiningen.

Landelijk hekwerk

Haar robuuste en natuurlijke uitstraling maakt dat de landelijke hekwerken steeds vaker worden toegepast. Op zowel boeren erven, waar het van oudsher thuishoort, tot aan modernere woningen, landgoederen en weilanden. Houten landhekken vormen een stijlvolle omheining die past bij de omgeving en de uitstraling en karakter van haar omgeving versterken.

Eiken landhekken modellen

Bij Wigink Hooibergen & Gebinten is het vervaardigen van eiken landhekken één van de kernactiviteiten. Met jarenlange kennis en ervaring in het bedenken en vervaardigen van houten omheiningen en toegangspoorten, heeft het bedrijf op ieder vraagstuk een passend antwoord. De eiken landhekken van Wigink Hooibergen & Gebinten worden geproduceerd uit inlands eiken. Deze houtsoort leent zich het best voor deze producten vanwege voornamelijk haar duurzame karakter. Eiken landhekken worden in meerdere soorten en maten geleverd. Wigink Hooibergen & Gebinten levert onder andere:

  • Traditionele eiken landhekken: zowel onze Sallandse weidehekken, als de toegangshekken en doorloophekken zijn gemaakt van 2.5 cm dikke onbekantrechte eiken planken. Varianten op de bovenstaande hekken zijn de “luxe” eiken landhekken en de zware eiken landhekken. Deze worden gemaakt van 3.5 cm dikke planken. Voor meer informatie zie onze prijslijst.
  • Eiken wringhekken: onze wringhekken worden geheel ambachtelijk met pen-gat-verbindingen, vastgezet met toognagels, gekromde wringhekliggers, onbekantrechte eiken planken en echte eiken gaffelpalen gemaakt en geleverd. Deze landhekken zijn echte sierelementen. Ze worden vaak op plaatsen gezet die maar af en toe open of dicht moeten.
  • Eiken slagboompoorten: onze slagboompoorten met poortposten worden geheel van eerlijk eiken gemaakt. Deze slagboompoorten hebben onze bekende “oude look” met een echte pen-en-gatverbindingen. We kennen een lichte en een zware uitvoering van deze poort.
  • Post en plank: deze mooie erfafscheider is gemaakt van eiken palen met voorgestoken gaten en een diamantkop, gecombineerd met “landelijke” onbekantrechte eiken planken. Naar wens van de klant kunnen de landhekken eventueel ook met strakke “bekantrechte” eiken planken geleverd worden. Deze post en plank landhekken geven uw perceelgrens meer uitstraling.
  • Engels schapenraster: Engels schapenraster is een fraaie manier om bijvoorbeeld een tuin af te schermen tegen ongewenste bezoekers, zoals vee en huisdieren. Deze landhekken zijn in verschillende hoogtes leverbaar en met 2 verschillende latafstanden.

Landelijk hekwerk kopen?

U bent op zoek naar een landelijk hekwerk? Bekijk hieronder onze modellen en bijbehorende prijzen. Vraagt u zich af of het mogelijk is een maatwerk hekwerk te maken, dan verzoeken wij u het contactformulier hiernaast in te vullen. Wij zullen vervolgens een maatwerk offerte voor u maken.

 

N

Meer dan 20 jaar ervaring in bosbouw

N

Gespecialiseerd in authentieke landelijke eiken producten

N

Wij bouwen bijna alles in onze eigen ambachtelijke timmerwerkplaats

N

Specialist in maatwerk projecten en constructies; van idee tot en met realisatie

Contactgegevens

Adres: Maneschijnsweg 20B
Postcode: 7451 LK Holten
Telefoon: 0548 - 363883
Email: richard@wigink.nl
Email: cyriel@wigink.nl  
IBAN
: NL 14 INGB 0008220033
K.V.K: 73335436

Openingstijden

Maandag: 07:30 - 16:30
Dinsdag: 07:30 - 16:30
Woensdag: 07:30 - 16:30
Donderdag: 07:30 - 16:30
Vrijdag: 07:30 - 16:30
Zaterdag: 09:00 - 12:00
Zondag: Gesloten

 

Hekwerken 3
Hekwerken 4
Hekwerken 5
Hekwerken 6

Op onze werkzaamheden zijn de Algemene voorwaarden van het SKBNL van toepassing.
Voor meer info, zie: www.skbnl.nl