Klim- en klauterbomen

Buitenspelen is voor kinderen belangrijk.

Klimbomen

Buitenspelen is voor kinderen belangrijk. Niet alleen vanwege de gezonde lucht, maar ook voor sociale contacten en de lichamelijke beweging. Daarnaast kunnen kinderen hun creativiteit de vrije loop laten gaan in de natuur, worden ze uitgedaagd tot het samenwerken met leeftijdsgenoten en wordt hun doorzettingsvermogen op de proef gesteld. De oerdegelijke klim- en klauterbomen van Wigink Bos- & Boomverzorging vormen voor kinderen een uitdagend speeltoestel en staan garant voor ultiem speelplezier in de gezonde buitenlucht.

Klim- en klauterboom kopen?

Indien u interesse heeft in een klim- en klauterboom, dan kunt u bij ons de gewenste afmeting aangeven. Er zal dan een passende klim- en klauterboom voor u gezocht en ontschorst worden en gereed gemaakt worden voor transport. Wigink Bos- & Boomverzorging kan uiteenlopende modellen leveren. Kleine klim- en klauterbomen kunnen zelfs rechtop neergezet worden, wat vanzelfsprekend het meest lijkt op een echte boom. Vaak worden de klim- en klauterbomen op de kant neergelegd. Onze klim- en klauterbomen worden door ons, met een vrachtauto voorzien van een kraan, op locatie en, waar mogelijk, op de juiste plek afgeleverd. Van belang is dat uzelf goed nadenkt over de ondergrond van het speelelement. Passende ondergronden zijn speelzand, rubberen tegels, schors of houtsnippers.

Neem contact met ons op

Wigink Bos- & Boomverzorging levert klim- en klauterbomen aan uiteenlopende opdrachtgevers. Van scholen en campings tot en met speeltuinen en particulieren. U bent op zoek naar een origineel en oerdegelijk speeltoestel? Informeer dan geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden van onze klim- en klauterbomen. Wij kunnen uiteenlopende modellen leveren, uiteraard op basis van uw wensen. Liever eerst een klim- en klauterboom testen? Kom dan naar ons bedrijf in Holten (Overijssel) en ontdek hoeveel speelplezier een klim- en klauterboom uw kinderen (en u!) zal bezorgen!

N

Meer dan 37 jaar ervaring in bosbouw

N

Gespecialiseerd in authentieke landelijke eiken producten

N

Wij bouwen bijna alles in onze eigen ambachtelijke timmerwerkplaats

N

Specialist in maatwerk projecten en constructies; van idee tot en met realisatie

Contactgegevens

Adres: Maneschijnsweg 20B
Postcode: 7451 LK Holten
Telefoon: 0548 - 363883
Email: richard@wigink.nl
Email: cyriel@wigink.nl  
IBAN
: NL 14 INGB 0008220033
K.V.K: 73335436

Openingstijden

Maandag: 07:30 - 16:30
Dinsdag: 07:30 - 16:30
Woensdag: 07:30 - 16:30
Donderdag: 07:30 - 16:30
Vrijdag: 07:30 - 16:30
Zaterdag: 09:00 - 12:00
Zondag: Gesloten

 

Klim- en klauterbomen 7
Klim- en klauterbomen 8
Klim- en klauterbomen 9
Klim- en klauterbomen 10

Op onze werkzaamheden zijn de Algemene voorwaarden van het SKBNL van toepassing.
Voor meer info, zie: www.skbnl.nl