Houten prieel

Het prieel is een 1 roedige hooiberg zonder roede in het midden. Geplaatst op 7 staanders en met een verhoogde inloop. Heerlijk om onder te zitten. De doorloop hoogte is ruim 2 meter, de doorkijk hoogte aan de zijkanten is 1.5 meter. De doorsnede van dit prieel bedraagt Ø 4.50 meter.

Ons prieel kent 8 lichte hoeken die je na het rietdekken terugvindt in de vorm.

Onze eiken gebintconstructies en hooibergconstructies vormen de “ziel” van het toekomstige bouwwerk.

Juist omdat we een “hout”bedrijf zijn en géén “bouw”bedrijf hebben we ons gespecialiseerd in het maken en plaatsen van deze eiken gebintconstructies en hooibergen. Het afbouwen kunt u dan zelf uitvoeren met door ons bijgeleverd los materiaal. We bouwen het liefst met een ouderwetse look en sterk op wens van de klant.

Steeds meer bouwbedrijven en particulieren weten ons te vinden wanneer er een houtconstructie speciaal op maat, met een speciale uitstraling of ouderwetse look geplaatst moet worden.

Goede communicatie is van groot belang in de gehele samenwerking en heeft er tot nu toe voor gezorgd dat we nog altijd op de afgesproken tijd hebben geleverd. Vanzelfsprekend hebben we goede referentie adressen voor u.

We verkopen u overigens ook alle losse materialen (hout, ijzer en eventueel RVS) voor het zelf bouwen van dit mooie landelijke eiken product. Nagenoeg alles hebben we op voorraad. Wilt u wel eerst even bellen?

Eventueel op maat maken, is voor ons geen probleem.

Neem contact op!