Gebinten

Prachtige, robuuste maatwerk constructies.

Gebinten / Hooibergen met “oude look”

Gebinten zijn de portaalvormige houten draagconstructies in oude boerderijen. Bij Richard Wigink Holten vinden wij dat gebinten “de ziel van een boerderij” vormen. Moet er een gebintenconstructie gerestaureerd worden of wilt u een nieuw houten bijgebouw op uw erf plaatsen? Richard Wigink Holten is gespecialiseerd in eiken gebinten en het maken van traditionele verbindingen, al dan niet voorzien van een fraaie oude look.

Eiken gebinten met rustieke uitstraling

Wanneer u de gebinten in een oude boerderij laat restaureren, wilt u natuurlijk wel die karakteristieke, oude look & feel bewaren. Ook bij nieuwbouw van “oude” boerderijen moeten de gebinten eruitzien alsof ze al jaren staan. Richard Wigink Holten bouwt al sinds jaar en dag houten constructies met die echte oude look. Dat doen we bijvoorbeeld door gekromde, in plaats van kaarsrechte korbelen en/of spreibanden te gebruiken. Maatwerk is ons specialisme. Voordat wij overgaan tot productie, wordt ieder ontwerp / gewenst product minutieus doordacht; tot in detail wordt met u besproken voordat de zaag in het hout gaat.

Maatwerk, bouwpakketten en restauratie

Richard Wigink Holten maakt deze authentieke eiken gebintenconstructies ook geheel op maat. Lever gerust zelf een schets met duidelijke maatvoeringen aan van bijvoorbeeld een carport, schuur of veranda. Maatwerk is onze specialiteit: vrijwel niets is onmogelijk! Wilt u de gebinten vervolgens zelf met een aannemer in elkaar zetten? Dat kan. We leveren ook de houten constructies en buitenverblijven ook in prefab-pakketten. Alle verbindingen worden worden zorgvuldig in onze werkplaats voorbereid en genummerd. Vervolgens kunt uzelf, of in samenwerking met een aannemer, de gebint constructie monteren.

Contactgegevens en referenties

Ontvangt u graag een prijsindicatie of goede referentie adressen voor de eiken gebinten van Richard Wigink Holten? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of telefonisch op 0548-363883.

N

Meer dan 20 jaar ervaring in bosbouw

N

Gespecialiseerd in authentieke landelijke eiken producten

N

Wij bouwen bijna alles in onze eigen ambachtelijke timmerwerkplaats

N

Specialist in maatwerk projecten en constructies; van idee tot en met realisatie

Modellen

(klik op het model voor de prijzen)

Contactgegevens

Adres: Maneschijnsweg 20B
Postcode: 7451 LK Holten
Telefoon: 0548 - 363883
Email: richard@wigink.nl
Email: cyriel@wigink.nl  
IBAN
: NL 14 INGB 0008220033
K.V.K: 73335436

Openingstijden

Maandag: 07:30 - 16:30
Dinsdag: 07:30 - 16:30
Woensdag: 07:30 - 16:30
Donderdag: 07:30 - 16:30
Vrijdag: 07:30 - 16:30
Zaterdag: 09:00 - 12:00
Zondag: Gesloten

 

Gebinten 3
Gebinten 4
Gebinten 5
Gebinten 6

Op onze werkzaamheden zijn de Algemene voorwaarden van het SKBNL van toepassing.
Voor meer info, zie: www.skbnl.nl